# Een nieuw jaar...... - Medi-Mere - Huisartsenpraktijk in Almere
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

20.01.2020 13:34

Een nieuw jaar......

Door: Heidi Splint
Het nieuwe jaar is begonnen, 2020 is een feit. Januari is alweer halverwege, het weer is zacht voor de tijd van het jaar.  De drukte neemt ook weer toe, veel telefoontjes worden er weer beantwoord door ons op het communicatiecentrum. Misschien toch nog even een kleine uitleg:

Op ons communicatiecentrum zitten er van elke locatie (Medi-Mere Buiten, Medi-Mere Stad, Medi-Mere Poort/Duin, Medi-Mere Haven) doktersassistentes aan de telefoon. Wij doen er echt van alles aan om u zo snel en vakkundig te helpen. U komt niet bij een “callcenter ” uit met telefonistes maar echt met een gediplomeerde doktersassistente.

De doktersassistente die u aan de balie of in de behandelkamer bezig ziet is NIET de doktersassistente die u dan die dag aan de telefoon heeft gehad. Er komen toch vaak nog patiënten aan onze balie om toch een afspraak te maken. Helaas levert dit toch onnodige discussies op.  De reden dat wij geen afspraak meer aan de balie maken heeft te maken met de AVG wet (wet van de privacy). En misschien ten overvloede: op maandag ochtend is het gewoon spitsuur aan de telefoon. Denk er dan bv. aan dat u via MGn een afspraak kan maken, of bel als u dit niet wilt op een later tijdstip of een andere dag. Naar de balie gaan van welke locatie ook is niet de bedoeling.

Tot zover genoeg met het “saaie gedeelte van regeltjes” want het is veel te leuk om over de praktijk te vertellen!

De eerste weken van januari zijn weer lekker druk op de praktijk. De eerste fracturen van een hak, en vinger heb ik alweer gezien. Ik heb een stagiaire dit jaar onder mijn hoede, superleuk om haar het vak doktersassistente te leren! We hebben nieuwe artsen in Poort/ Duin erbij, ons team wordt steeds leuker en uitgebreider, met 3 nieuwe artsen erbij! Afgelopen maandag mocht ik samen met een paar andere collega’s weer de Reanimatie training gaan volgen, we hebben hem allemaal weer gehaald???? Ik heb er dit jaar weer veel zin in, en kijk er naar uit om u weer te zien of te horen.


Terug naar het overzicht