# Medi-Mere start samenwerking met Woonzorg Flevoland! - Medi-Mere - Huisartsenpraktijk in Almere
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

03.08.2015 09:39

Medi-Mere start samenwerking met Woonzorg Flevoland!


Vanaf 1 augustus 2015 werkt Medi-Mere samen met Woonzorg Flevoland. De woonzorgorganisatie begint met het aanbieden van Thuiszorg in Almere. Wijkverpleegkundige Monique Roos is daarbij het gezicht in de wijk. Met een brede expertise op het gebied van thuiszorg en psychogeriatrische zorg (dementie) wil Woonzorg Flevoland - Thuiszorg zich in Almere onderscheiden. De wijkverpleegkundige start haar werkzaamheden vanuit Medi-Mere Stad, Bartokweg 161.


In Lelystad biedt Woonzorg Flevoland al sinds 1981 een breed pakket aan zorg en welzijn. Medi-Mere is een samenwerking gestart met de woonzorgorganisatie omdat zij snel kunnen schakelen, betrouwbaar zijn en beschikken over een eigen Behandelteam, met onder andere fysiotherapie en ergotherapie.

Monique Roos en haar team werken vanuit een kleinschalige en huiselijke organisatie en zijn daardoor snel inzetbaar. De wijkverpleegkundige ziet het als een mooie kans om, na het opzetten van het psychogeriatrische team in Lelystad, te starten in Almere: “Samen met mijn collega’s willen we mooie dingen doen, waarbij mijn kennis van dementie een goede extra aanvulling is op de thuiszorg.” In haar werk wordt Monique Roos, waar nodig, ondersteund door het Behandelteam en de Specialist Ouderengeneeskunde.

Op zaterdag 1 augustus komt Woonzorg Flevoland met een team naar Almere om kennis te maken. “We willen onszelf die dag in Almere laten zien en de inwoners kennis laten maken met Woonzorg Flevoland. We gaan flyeren, ballonnen uitdelen en we nemen wat lekkers mee voor het winkelende publiek,” aldus Woonzorg Flevoland-bestuurder John Bos.

Woonzorg Flevoland vindt haar oorsprong in twee verzorgingshuizen. De afgelopen jaren heeft de zorgorganisatie op een goede manier de transitie gemaakt naar verpleeghuiszorg en tegelijk de thuiszorg opgezet. Daarmee biedt Woonzorg Flevoland een breed aanbod aan zorg, diensten en welzijnsactiviteiten. Het team staat 24 uur per dag voor haar klanten klaar. Een belangrijk onderdeel van de Thuiszorg is het professionele psychogeriatrische team. Woonzorg Flevoland kenmerkt zich door betrokken medewerkers die luisteren naar de wensen en verlangens van haar klanten, met oog voor woon- en leefplezier.

Wilt u meer weten over Woonzorg Flevoland, kijk dan op www.woonzorgflevoland.nl of bel met één van de klantadviseurs via telefoonnummer 0320 229 173.


Terug naar het overzicht