# Weer een jaar voorbij...... - Medi-Mere - Huisartsenpraktijk in Almere
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

19.12.2019 14:58

Weer een jaar voorbij......

Door: Heidi Splint
Het jaar is alweer bijna om, wat ging de tijd toch weer snel! Voor mij persoonlijk een mooi jaar, ik ben alweer ruim een jaar bij Medi-Mere werkzaam en ook dit jaar heb ik weer veel geleerd en meegemaakt! 

Leuke, boeiende telefoongesprekken, soms ook minder leuke en lastige telefoongesprekken gevoerd. Wellicht heb ik het u niet altijd naar de zin kunnen maken.  De groei van Poort en Duin was op mijn locatie merkbaar, veel inschrijvingen hebben mijn collega's en ik weer mogen doen dit jaar. De leuke leerzame ingreepjes samen met de huisartsen, de kindjes die zich bezeerd hadden en langs bij mij kwamen voor controle, de oudere patiënt waarvoor wat geregeld moest worden, jeetje wat vond ik dat weer prachtig om te doen. De samenwerking in mijn team was dit jaar weer geweldig, we hebben er weer wat moois van gemaakt. Het gezellige team uitje was ook weer een feest! De kerstborrel die ik dit jaar heb moeten missen, maar waarvan ik hoor dat dit ook super was!  Kortom een supermooi jaar dit jaar voor mij als doktersassistente.   

Ook voor mij een feest dat ik blogs mag schrijven voor Medi-Mere. Niets is mooier dan het vertellen wat onze functie inhoudt, wat wij als doktersassistente, bij Medi-Mere allemaal doen.  

Dit jaar is Medi-Mere ook gestart met terugbelverzoeken.  U krijgt dan het volgende te horen: 

In de ochtend: Wilt u blijven wachten kies 1, wilt u teruggebeld worden voor 12.00 uur kies 2. 

In de middag: Wilt u blijven wachten kies 1, wilt u teruggebeld worden voor 17.00 uur kies 2. 

D.m.v. deze optie, hopen wij natuurlijk dat de bereikbaarheid beter wordt en dat u ons sneller kan bereiken. 

Ik hoop dat 2020 weer een mooi jaar wordt, ook voor u als patiënt! Ik wil u alvast hele fijne kerstdagen toewensen en een gezond en mooi uiteinde! Heel veel liefde, geluk en gezondheid in 2020! 

Heidi doktersassistente locatie Medi-Mere Poort / Duin.  


Terug naar het overzicht