#
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

02.06.2021 09:52

Medi-Mere vervroegt vaccinatiemoment van 24 juli

Door: Han van de Steeg

Omdat er veel verschillende vaccinatierondes door elkaar lopen zetten we voor u het volgende op een rijtje: Dit bericht betreft alleen Medi-Mere patiënten. Het vaccinatiemoment van zaterdag 24 juli wordt vervroegd naar 19 juni. Een enkeling heeft een vaccinatieafspraak staan op vrijdag 30 juli, deze afspraak wordt verschoven naar vrijdag 25 juni. Het oorspronkelijke tijdstip van vaccinatie blijft voor iederen ongewijzigd. Alle patienten die het betreft ontvangen van ons een bericht per post. Voor vragen kunt u onze vaccinatielijn bellen: 036 2031080 Download Download "Interval AstraZenec vaccin" RIVM Rivm past richtlijn interval aan. Betrouwbare informatie Wil je meer weten over coronavaccinaties? Je leest betrouwbare informatie, antwoorden op veel gestelde vragen en een overzicht van het vaccinatieschema op coronavaccinatie.nl. Volgorde van vaccinatie De overheid bepaalt dit en niet de huisartsenpraktijken. Ook bepaalt de overheid welke vaccins geschikt zijn voor de verschillende doelgroepen. U kunt niet zelf kiezen voor een bepaald vaccin. 


Omdat er veel verschillende vaccinatierondes door elkaar lopen zetten we voor u het volgende op een rijtje:

  1. Dit bericht betreft alleen Medi-Mere pati?nten.
  2. Het vaccinatiemoment van zaterdag 24 juli wordt vervroegd naar 19 juni.
  3. Een enkeling heeft een vaccinatieafspraak staan op vrijdag 30 juli, deze afspraak wordt verschoven naar vrijdag 25 juni.
  4. Het oorspronkelijke tijdstip van vaccinatie blijft voor iederen ongewijzigd.
  5. Alle patienten die het betreft ontvangen van ons een bericht per post.

Voor vragen kunt u onze vaccinatielijn bellen: 036 2031080

Download

Download "Interval AstraZenec vaccin"

RIVM

Rivm past richtlijn interval aan.

Betrouwbare informatie

Wil je meer weten over coronavaccinaties? Je leest betrouwbare informatie, antwoorden op veel gestelde vragen en een overzicht van het vaccinatieschema op coronavaccinatie.nl.

Volgorde van vaccinatie

De overheid bepaalt dit en niet de huisartsenpraktijken. Ook bepaalt de overheid welke vaccins geschikt zijn voor de verschillende doelgroepen. U kunt niet zelf kiezen voor een bepaald vaccin. 


Terug naar het overzicht
Inschrijven Afspraak maken