#
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

07.06.2015 20:19

Actief weekend geweest voor Medi-Mere


Afgelopen zaterdag was het Festival "Poort Sociaal". Leven met elkaar en voor elkaar, dat is het motto van het grote buurtfeest dat een aantal maatschappelijke instellingen samen met het wijkteam en buurt-ondernemers organiseert op zaterdag 6 juni 2015 aan de Europalaan 830 in Almere Poort. Om precies 11:00 uur wordt het festival, -de grootste in Almere-Poort-, geopend en duurt tot ?s-Middags 15:30 uur. De aanleiding Initiatiefnemers voor het festival zijn de Stichting WoonMere en InteraktContour, beide gebruikers van het gebouw aan de Europalaan/Nederlandstraat. Daar wonen en werken buurtgenoten met een lichamelijke of meervoudige beperking. De bewoners willen graag laten zien wat hun mogelijkheden zijn en in contact komen met buurtbewoners. Medi-Mere was erbij. Wij delen graag onze foto's met u. Afgelopen zondag was het tevens Duin Triathlon. In een waanzinnige omgeving waren vele honderden atleten bezig met hun sport. Van jong tot oud. Ook Medi-Mere was erbij: Onze Top sport fysiotherapeute Yvette was deelneemster van de OD. Kijk naar een kleine impressie van deze geweldige dag.


Afgelopen zaterdag was het Festival "Poort Sociaal".

Leven met elkaar en voor elkaar, dat is het motto van het grote buurtfeest dat een aantal maatschappelijke instellingen samen met het wijkteam en buurt-ondernemers organiseert op zaterdag 6 juni 2015 aan de Europalaan 830 in Almere Poort. Om precies 11:00 uur wordt het festival, -de grootste in Almere-Poort-, geopend en duurt tot ?s-Middags 15:30 uur. De aanleiding Initiatiefnemers voor het festival zijn de Stichting WoonMere en InteraktContour, beide gebruikers van het gebouw aan de Europalaan/Nederlandstraat. Daar wonen en werken buurtgenoten met een lichamelijke of meervoudige beperking. De bewoners willen graag laten zien wat hun mogelijkheden zijn en in contact komen met buurtbewoners. Medi-Mere was erbij. Wij delen graag onze foto's met u.

Afgelopen zondag was het tevens Duin Triathlon.

In een waanzinnige omgeving waren vele honderden atleten bezig met hun sport. Van jong tot oud. Ook Medi-Mere was erbij: Onze Top sport fysiotherapeute Yvette was deelneemster van de OD. Kijk naar een kleine impressie van deze geweldige dag.

Terug naar het overzicht
Inschrijven Afspraak maken