#
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

Huisarts Almere Duin

Bent u op zoek naar een huisarts in Almere Duin? Medi-Mere heeft momentele een locatie in de Poortkliniek. Dit is op slechts vijf minuten loopafstand van Almere-Duin. Medi-Mere zal mogelijk in de toekomst een locatie in Duin openen bij voldoende ingeschreven patiënten. 

Meer dan een huisarts in Almere Duin

Bij Medi-Mere zijn wij meer dan alleen maar een huisartsenpraktijk. Door ons brede zorgaanbod kunnen wij ons onderscheiden van veel huisartsenpraktijken. Veel van onze specialisten kunnen namelijk ook echo's maken of kleine chirurgische ingrepen doen, waaronder het verwijderen van wratten en/of moedervlekken. Dit heeft voor u als voordeel dat u geen hoge kosten maakt (dit is wel het geval in het ziekenhuis) en dat u naar uw vertrouwde locatie kunt gaan. Daarnaast werken wij met verschillende specialisten samen zoals een di?tist, fysiotherapeut, psycholoog etc allemaal op dezelfde locatie. Het voordeel is dat u op deze manier alle zorg op één locatie heeft.

Direct inschrijven voor de huisarts in Almere Duin

Wilt u zich direct inschrijven? Dat kan heel eenvoudig en op de manier wat u het beste uitkomt. U kunt zich heel gemakkelijk online inschrijven of u kunt ons inschrijfformulier printen en deze inleveren. Bekijk alle mogelijkheden om u in te schrijven op onze inschrijfpagina.