Tijd voor zorgverlening...

Telefoon overdag: 036 532 99 88

Telefoon avond/weekend 0900 203 0 203 (HAP)

Bij Spoed overdag: 036 549 00 00

Medi-Mere Almere Duin

Beste Duin bewoner

Dit is een tijdelijke website-pagina van het toekomstig Gezondheidscentrum Medi-Mere Duin in Almere Duin. Nu nog te gast in de Poortkliniek, straks in uw wijk. Wanneer dit zal gebeuren is nog onduidelijk e.e.a. is afhankelijk van de groei van het inwoner aantal in Almere Duin. U zult begrijpen dat voor een paar huizen, onze huisarts zich nog niet in uw wijk kan vestigen. Wij willen u graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

2021

De inschrijvingen voor deze locatie vallen tot op heden erg tegen. Op korte termijn zal een Duin Centrum zeker niet worden gebouwd. 

Deze "duin-site" is in zandkleuren ontwikkeld om het duingevoel weer te geven. Wanneer u verder kijkt op de site komt u de blauwe kleuren tegen van de hoofdsite van Medi-Mere

ZORG AAN HET STRAND CONCEPT

Gezondheidscentrum Medi-Mere Duin zal zich onderscheiden. Naast persoonlijke en vertrouwde zorg sluit de praktijk zich aan bij het karakter en de uitstraling van Duin. Wij staan voor healthy living, een gezonde en vooral actieve leefstijl.

Algemeen

Zolang Gezondheidscentrum Medi-Mere Duin er nog niet is heten wij u van harte welkom in de Poort Kliniek. Een prachtig gebouw met een groot zorgaanbod: vele disciplines zijn daarin gehuisvest. De volgende zorgverleners kunt u daar vinden: 
 1. huisarts
 2. tandarts
 3. apotheek
 4. fysiotherapeut
 5. psycholoog
 6. verloskunde
 7. logopedie
 8. di?tetiek
 9. podotherapie
 10. huidtherapie
 11. kindertherapie
 12. priklab
 13. gynaecologen van Flevoziekenhuis
 14. dermatologen van Flevoziekenhuis

Huisarts

Met de komst van de eerste bewoners in Duin wil huisartsenpraktijk Medi-Mere Duin er vanaf het eerste uur zijn met de persoonlijke en vertrouwde zorg. Wij verheugen ons op een kennismaking met u. Bel 036 532 99 88 voor een kennismakingsgesprek met één van onze huisartsen.