Tijd voor zorgverlening...

Telefoon overdag: 036 532 99 88

Telefoon avond/weekend 0900 203 0 203 (HAP)

Bij Spoed overdag: 036 549 00 00

Huisarts Almere Duin

Huisartsenpraktijk Medi-Mere Duin

Huisarts Almere Duin

Bent u op zoek naar een "echte" huisarts, een huisarts die tijd voor u en uw gezin heeft, een huisarts die luistert en volledig op de hoogte is van uw situatie? Bent u op zoek naar zorg die aansluit bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden? Wij willen graag die huisarts voor u zijn en de zorg leveren die bij u past. Wij willen graag kennis met u maken en heten u van harte welkom op de tijdelijke locatie Medi-Mere Poort in de Poortkliniek. Uiteindelijk zullen we ons vestigen op een definitieve plek in uw wijk Almere Duin.

Wanneer in Duin zelf?

Een huisartsenpraktijk heeft geen bestaansrecht bij een paar ingeschreven patiënten. Dit zal pas zo zijn wanneer er voldoende mensen zijn ingeschreven, tot die tijd zullen we vanuit de Poort Kliniek opereren. U helpt ons enorm door u nu al in te schrijven en niet te wachten tot we echt nodig zijn. Hoe meer mensen zich inschrijven des te eerder zullen we ons in uw wijk gaan vestigen

Ruim 20 jaar ervaring

Huisartsenpraktijk Duin staat voor persoonlijke, vertrouwde en gezonde zorg en is onderdeel van de Medi-Mere Groep. De Medi-Mere Groep heeft al ruim 20 jaar ervaring in de huisartsenzorg binnen Almere. Met de komst van Medi-Mere Duin leveren wij voor heel Almere zorg zoals het bedoeld is: Persoonlijk

Preventieve zorg

Preventieve zorg zal een vast onderdeel zijn in ons antwoord op uw zorgvraag. Wij staan voor een gezonde en actieve leefstijl.

Curatieve zorg

Hiermee bedoelen wij het volwaardige zorgpakket van de huisarts voor jong en oud.

Diagnostiek en Interventie

Wij hebben een bijzonder groot pakket aan onderzoek en behandelmogelijkheden in de praktijk, van bloedonderzoek tot echoscopie, van het plaatsen van spiraaltjes tot kleine chirurgische ingrepen.

Chronische zorg

Voor patiënten met diabetes, hart- en vaatziekten en Astma/COPD hebben wij multidisciplinaire zorgprogramma's en regelmatig overleg met diverse specialisten.

Complementaire zorg

Deze zorg voegt iets toe vanuit een holistische mensvisie en verhoogt de kwaliteit van leven door het zelfhelend vermogen en zowel de fysieke als mentale conditie van patiënten te bevorderen.

E-Health programma's

Spreekuren kunnen op verzoek worden ondersteund door diverse e-health en zelfmanagementprogramma's.

Maximale bereikbaarheid

Wij zijn elke werkdag maximaal telefonisch bereikbaar en hebben telefonische spreekuren met de huisartsen. Wij bieden u terugbelfaciliteiten aan, zowel per telefoon als op de website. Tevens wordt op onze site de telefonische wachttijd zichtbaar gemaakt.

Patiënten portaal: Mijngezondheid.net

Via dit portaal heeft u deels inzage in uw dossier en kunt op een heel eenvoudige wijze vragen stellen aan uw huisarts, medicijnen bestellen en rechtstreeks een afspraak maken op het spreekuur van uw huisarts.

Inschrijven en Overstappen

U kunt zich via onze website inschrijven voor Medi-Mere Duin. Nu nog te gast bij Medi-Mere in de Poortkliniek, straks in uw wijk. Overstappen kan en mag altijd!  www.overstappenhuisarts.nl

Website

Voor algemene informatie: www.medi-mere.com

Folder

U kunt hier ook onze folder downloaden