Tijd voor zorgverlening...

Telefoon overdag: 036 532 99 88

Telefoon avond/weekend 0900 203 0 203 (HAP)

Bij Spoed overdag: 036 549 00 00

Verloskunde Almere Duin

Geboortecentrum Medi-Mere | Verloskundepraktijk Medi-Mere

Gefeliciteerd, je bent zwanger!

We heten jullie van harte welkom in ons Geboortecentrum Medi-Mere, de verloskundige zorg in Almere Poort en Almere Duin. Ook als je een medische indicatie hebt voor je zwangerschap en onder begeleiding van een gynaecoloog staat, kun je je bij ons aanmelden, zodat we o.a ook je kraambed kunnen begeleiden. En ook als er een kinderwens is, je nog niet zwanger bent en al wel informatie wilt krijgen, kun je bij ons (kosteloos) kinderwensconsulten krijgen.

Hoe moet je je aanmelden?

Zodra je weet dat je zwanger bent kun je je aanmelden (het liefst voor de 9de week). Je kunt ons altijd direct op 06-46402534 bereiken. Je krijgt dan een verloskundige aan de telefoon, die al de nodige belangrijke informatie kan geven. Ook zal ze het een en ander al gaan vragen. De persoonlijke start bij dit allereerste contact.

De zwangerschapscontroles

Wij maken samen met jou een afspraak voor de intake en de eerste echo. Het moment van de eerste echo doen wij vrij vroeg in de zwangerschap, omdat wij het belangrijk vinden jullie zo snel mogelijk gerust te kunnen stellen. De eerste afspraak vindt plaats bij de verloskundige die samen met jou het zorgpad uitzet. Er wordt gekeken welke persoonlijke zorg jij als zwangere nodig zult hebben en deze afspraken worden direct vastgelegd. Tijdens de zwangerschap volgen wij verder de gezondheid van jou en je baby.

Bevalling en het kraambed

Wij begeleiden je bevalling bij jou thuis of in het ziekenhuis. Je hebt vele manieren van baren. Wij nemen altijd een baarkruk mee, maar ook een bevalling in bad behoort tot de mogelijkheden. Tijdens de controles zullen we het hier uitvoerig over hebben. Na de bevalling komen we je bezoeken in het kraambed. We kijken terug op de

Locatie

Vooralsnog te gast in de Poort Kliniek of komen bij u thuis. T 06-46402534 www.geboortecentrummedi-mere.nl