#
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

Flevoziekenhuis in Poortkliniek

Sinds 2014 hebben we specialisten van het Flevoziekenhuis te gast. Het Flevoziekenhuis heeft een buitenpoli geopend bij ons in de Poort Kliniek

Topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis heeft een buitenpoli geopend in de Poort Kliniek in Almere Poort. Hiermee kunnen we onze patiënten in Almere Poort en de regio ?t Gooi en Amsterdam hoogstaande medisch specialistisch zorg dichterbij huis aanbieden. Omdat we nauw samenwerken met de huisartsen en tandartsen in deze regio, kunt u nog gemakkelijker een afspraak maken met een van de specialisten van het Flevoziekenhuis die aan deze buitenpoli verbonden zijn. Wat gebeurt er in de buitenpoli Almere Poort? 

Specialismen vertegenwoordigd in Almere Poort

De volgende medisch specialismen zijn vertegenwoordigd in Almere Poort: 
dermatologie.
Als u op het specialisme klikt, kunt u meer informatie vinden over wat dit specialisme precies inhoudt en welke zorg zij levert. Ieder specialisme heeft een aantal specialisten die regelmatig poliklinische spreekuur in Almere Poort houden.

Afspraak maken?

Heeft u van uw (huis)arts een verwijzing gekregen voor een eerste poliklinische afspraak met een van de genoemde medisch specialismen? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken. Ook als u al onder behandeling bent van de specialisten die in Almere Poort spreekuur houden, kunt u - bij het maken van de afspraak - zelf aangeven of u deze bij voorkeur in Almere Poort laat plaatsvinden.
Dermatologie036 - 868 8734

Meenemen naar uw afspraak in Almere Poort

Bent u al patiënt van het Flevoziekenhuis, neemt u dan mee:
  • Uw legitimatiebewijs.
  • Uw verwijsbrief (wanneer het uw eerste afspraak betreft).
  • Uw afsprakenkaart (als het om een vervolgafspraak gaat).
  • Een overzicht van uw medicatie.
Ter voorbereiding van uw afspraak kunt geven wij u graag een paar tips. Bent u een nieuwe patiënt van het Flevoziekenhuis? 
Dan geldt het bovenstaande ook voor u.
Leest u a.u.b. ook deze informatie over het Flevoziekenhuis.

Routebeschrijving en parkeren

De buitenpoli van het Flevoziekenhuis is gevestigd in de Poort Kliniek aan de Beneluxlaan 573-579 in Almere Poort. Vanaf de snelweg A6 bent u binnen 4 minuten bij de Poort Kliniek.