#
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

Huisarts Almere Buiten

Bent u op zoek naar de beste huisarts in Almere Buiten? Medi-Mere staat voor klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit. Onze huisartsen in Almere Buiten staat altijd voor u klaar, wij luisteren naar u, voelen en leven met u mee en bieden u de beste zorg. De patiënt dient volledig vertrouwen te hebben in de praktijk, daarom zullen wij uw (medische) vraag altijd zorgvuldig oppakken en samen met de patiënt zoeken naar de beste oplossing. Onze huisartsen in Almere Buiten werken met een multidisciplinaire aanpak. Dit betekent dat meerdere specialisten samen werken om de zorg zo optimaal mogelijk te maken. Onze huisarts werkt bijvoorbeeld samen met een psycholoog, fysiotherapeut, di?tist en nog veel meer specialisten. Door deze multidisciplinaire aanpak kunnen wij snel, adequaat en dichtbij huis uw zorgvraag beantwoorden. Medi-Mere is een moderne huisartsenpraktijk in Almere waar wij gebruikmaken van de nieuwste technieken. Onze huisartsenpraktijk in Almere Buiten is 9 uur per dag bereikbaar, het is mogelijk om (bij drukte) terug gebeld te worden, u kunt direct mail contact hebben met de huisarts en het is bovendien mogelijk om zelf een afspraak in te plannen in het spreekuur van de huisarts. Wij vind persoonlijke zorg van groot belang, dit willen wij bereiken door op elke locatie een team van vaste huisartsen, praktijkondersteuners en assistenten te realiseren. Een team die u (en uw gezin) kent, op de hoogte is van uw persoonlijke medische verleden en samen met u op zoek gaat naar de gewenste zorg. Om dit allemaal de realiseren hebben wij een onzichtbare, goed georganiseerde backoffice (administratieafdeling) die het team optimaal ondersteund. De beste huisarts in Almere Buiten vind u bij Medi-Mere, wij staat garant voor gezonde zorg voor de Almeerse patiënt.

Meer dan een huisarts in Almere Buiten

De huisartsenpraktijk van Medi-Mere in Almere Buiten bestaat niet alleen uit huisartsen, praktijkondersteuners en assistenten. In de praktijk is ook een apotheek, fysiotherapie, di?tiek, een geboortecentrum en een prikpost te vinden.

Apotheek

Door de samenwerking tussen huisartsenpraktijk en de apotheek is de geneesmiddelenvoorraad zoveel mogelijk afgestemd op het voorschrijven van uw huisarts. Hierdoor kunt u de meeste voorgeschreven geneesmiddelen direct meenemen.

Fysiotherapie

Fysiotherapie Medi-Mere staat garant voor een professionele, duurzame en persoonlijke behandeling. De fysiotherapie is direct toegankelijk, dus u kunt langs zonder verwijzing van uw arts. Door de nauwe samenwerking met de huisartsen en medisch specialisten kan er direct overleg plaatsvinden tussen de hulpverleners om zo de beste zorg te bieden. Wij behandelen op afspraak en bieden de mogelijkheid voor afspraken 's avonds of 's ochtends vroeg.

Di?tiek

Onze huisartsen in Almere Buiten werken nauw samen met de diëtisten van diëtistenpraktijk Simpl. Food.

Geboortecentrum

Hier kunt u terecht als u zwanger bent, zodat we uw kraambed kunnen begeleiden. Ook als u een medische indicatie hebt voor zwangerschappen en onder begeleiding van een gynaecoloog staat, kunt u zich bij ons aanmelden. Als u nog niet zwanger bent, maar wel een kinderwens heeft en informatie wil, kunt u bij ons (kosteloos) kinderwens consulten krijgen.

Prikpost

Medi-Mere verzorgt samen met het Flevoziekenhuis de prikpost in Almere Buiten. Heeft u een huisarts in Almere Buiten nodig? Neem dan contact met ons op! Overstapservice Medi-Mere: www.overstappenhuisarts.nl