#
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

Welkom bij locatie Almere Hout


Welkom bij Huisartsenpraktijken Medi-Mere! We zijn verheugd aan te kondigen dat we onze vijfde locatie zullen gaan openen in het stadsdeel Almere Hout. De definitieve start van deze gloednieuwe praktijk zal 16 september zijn. Tot die tijd zal vanuit Medi-Mere Buiten de zorg worden geleverd.

Bij Medi-Mere streven we naar moderne, dynamische huisartspraktijken die professionele, persoonlijke zorg bieden. We kijken ernaar uit om ook in Almere Hout onze patiënten te verwelkomen en te voorzien van hoogwaardige zorg.

Digitaal en online.
 

Bij Medi-Mere maken we veel gebruik van digitale hulpmiddelen om de juist zorg op de juiste plek te krijgen. Zo kun je via Mijngezondheid.net afspraken maken en gebruiken we Spreekuur.nl om meer inzicht te krijgen in de hulpvraag. Juist met de start van deze nieuwe locatie zullen we de patienten van Medi-Mere Hout vragen hier maximaal gebruik van te maken.

Ontdek hievoor onze digitale zorgwegwijzer, Cloudzorg.nl, waarmee we  onze zorg naadloos en efficiënt digitaal/online stroomlijnen.

Inschrijven Afspraak maken