#
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

Huisarts Almere Stad

Bent u op zoek naar de beste huisarts in Almere Stad? Die vind u bij Medi-Mere, wij staan garant voor goede zorg voor de Almeerse patiënt. Onze huisartsen in Almere Stad staat altijd voor u klaar. Wij gaan samen met de patiënt opzoek naar de beste oplossing voor zijn/haar (medische) vraag. Onze huisartsen in Almere Stad werken met een multidisciplinaire aanpak, dit betekent dat ze samenwerken met verschillende specialisten om de zorg zo optimaal mogelijk te maken. Hierdoor kunnen de huisartsen snel, adequaat en dichtbij huis uw zorgvraag beantwoorden. De huisartsenpraktijk in Almere Stad is modern en maakt gebruik van de nieuwste technieken, zodat u de beste zorg krijgt. De beste huisarts in Almere Stad vind u bij Medi-Mere, wij staan voor klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit.

Meer dan een huisarts in Almere Stad

De huisartsenpraktijk van Medi-Mere in Almere Stad bestaat niet alleen uit huisartsen, praktijkondersteuners en assistenten. In de praktijk is ook een apotheek, fysiotherapie, di?tiek, psychologie, verloskunde, podotherapie, thuiszorgorganisatie en een prikpost te vinden.

Apotheek

Onze huisartsen werken samen met de apotheek, hierdoor wordt de geneesmiddelenvoorraad zoveel mogelijk afgestemd op het voorschrijven van de huisarts. Door deze samenwerking kunt u de meeste geneesmiddelen direct meenemen.

Fysiotherapie

Fysiotherapie Medi-Mere is direct toegankelijk, zodat u zonder verwijzing van uw arts een afspraak kunt maken. Wij staan garant voor een professionele, duurzame en persoonlijke behandeling. Door de nauwe samenwerking met uw huisarts en andere specialisten kunnen wij direct overleggen en de beste zorg bieden. Onze behandelingen zijn altijd op afspraak, ook bieden wij de mogelijkheid om 's avonds of 's ochtends vroeg een afspraak te maken.

Di?tiek

Onze huisartsen in Almere Stad werken nauw samen met de diëtisten van diëtistenpraktijk Simpl. Food.

Psychologie

Wij werken nauw samen met de psychologiepraktijk van Mathilde Distelbrink. Het is mogelijk om u telefonisch aan te melden, dan wordt er (voorlopig) gekeken of u aan het juiste adres bent met uw (psychische) klachten. Daarna volgt een intake gesprek, waarin uw vragen of klachten in kaart worden gebracht en een behandelvoorstel wordt gedaan. Bij te ernstige of chronische (al dan niet psychiatrische) klachten, wordt u - in overleg met uw huisarts - door verwezen naar de juiste hulp.

Verloskunde

Gefeliciteerd, u bent zwanger! Wij kunnen u helpen in ons geboortecentrum Medi-Mere. Wij verzorgen zwangerschapscontroles, zoals echo's en u kunt samen met de verloskundige een persoonlijk zorgpad uitstippelen. Wij kunnen uw bevalling thuis of in het ziekenhuis begeleiden en ook na de bevalling zullen wij nog een paar keer langskomen, net wat nodig is en wat u persoonlijk prettig vindt. Onze praktijk bestaat uit vier vaste verloskundige en wij werken daarnaast nauw samen met twee echoscopistes, kraamverzorging, huisarts, gynaecoloog, kinderarts, (bekkenbodem) fysiotherapie en diëtiste. 

Podotherapie

Onze huisartsen in Almere Stad werken samen met de podotherapeuten van RondOm. Zij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan uw voeten, enkels, knieën, heupen en rug die u kunnen belemmeren in het dagelijks functioneren en ontstaan door een afwijkende voetstand of verkeerd looppatroon.

Thuiszorgorganisatie

Goede zorg is van groot belang en daarom werken wij samen met Woonzorg Flevoland. Zij hebben een brede expertise op het gebied van thuiszorg, en biedt alle zorg en diensten die nodig zijn om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.

Prikpost

Medi-Mere verzorgt samen met het Flevoziekenhuis de prikpost in Almere Stad.

Heeft u een huisarts in Almere Stad nodig?

Neem dan contact met ons op! Overstapservice Medi-Mere: www.overstappenhuisarts.nl

Inschrijven Afspraak maken