#
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

Afspraak maken

Online Diensten

Maak online een afspraak

Wilt u voor de eerste keer een online afspraak maken? Om een afspraak te maken bij Medi-Mere moet u zich eerst aanmelden bij MijnGezondheidnet.

Aanmelden voor mijngezondheid.net

Heeft u zich online al geregistreerd? Dan kunt u direct een afspraak maken.

Direct inloggen bij mijngezondheid.net

Telefonisch

Maak telefonisch een afspraak

Tussen 08:00 en 17:00 uur kunt u bellen voor het maken van een afspraak op het spreekuur. Indien medisch nodig kunt u dezelfde dag terecht.

036-5329988


Stel uw vraag aan de digitale doktersassistente Check of u naar de dokter moet Snel online een afspraak maken Snel naar Spreekuur.nl Snel naar Mijngezondheid.net HULP MgN HULP Spreekuur.nl
Uw persoonlijk zorgdossier online

Medi-Mere biedt u een aantal mogelijkheden om veilig, gemakkelijk en snel uw gezondheidszaken te regelen. Al jaren maakt Medi-Mere gebruik van MijnGezondheid.net en de MedGemak App. Sinds 2022 gebruikt Medi-Mere ook Spreekuur.nl. Wij zetten voor U de verschillen en overeenkomsten op een rijtje.

  1. MijnGezondheid.net is de website versie van de MedGemak App
  2. Spreekuur.nl is zowel een website als een App

OPTIES

MgN

MedGemak

Spreekuur.nl

Herhaal medicatie via apotheek JA JA NEE
Online afspraak maken bij uw huisarts JA JA N.V.T.
Online een vraagstellen aan de zorgverlener JA JA JA
Reactietijd op vragen in werkdagen

3

3

1

Inzage in dossier, diagnose en beleid van het consult JA NEE JA
Inzage in specialisten brieven JA NEE JA
Inzage in medicatiegebruik JA JA JA
Labuitslagen bekijken JA NEE JA
Uitvoerige triage van de hulpvraag NEE NEE JA
Wijzigingen doorgeven van uw adres of telefoonnummer JA JA JA
Foto's doorsturen JA JA JA
Videobellen NEE NEE JA
PGO (Persoonlijke GezondheidsOmgeving) NEE NEE JA

Wanneer kies ik nu voor welke toegang (MgN, MedGemak of Spreekuur.nl)?

In principe is er heel veel van hetzelfde en maakt het niet zoveel uit welk portaal u gebruikt.

>> Wilt u online een afspraak maken of herhaal medicatie bestellen kies dan juist voor MedGemak/Mijgezondheid.net

>> Wilt u binnen één werkdag een antwoord of wilt u uw hulpvraag door onze digitale doktersassistente uitgevraagd hebben dan kiest u voor Spreekuur.nl

SPREEKUUR.NL

Onze voorkeur gaat uit naar Spreekuur.nl. Dit portaal is onderhevig aan een flinke ontwikkeling en zal weldra alles aanbieden wat ook MgN aanbiedt en veel meer:

Naast het feit dat u 24/7 de vraag aan onze digitale doktersassistente kunt stellen en binnen 1 werkdag geholpen wordt bestaat ook videobellen tot de mogelijkheden. Wanneer u verder ook onder behandeling bent van een speciialist kunt u via Spreekuur.nl ook deze gegevens opvragen.

Digitale doktersassistente.

De digitale doktersassistente van Spreekuur.nl is een slimme tool die uw klacht volgens de vereiste richtlijnen zal uitvragen. Deze digitale doktersassistente is 24/7 beschikbaar. Bijzonder geschikt voor diverse alledaagse klachten.

Enkel of dubbel consult?

Voor een afspraak is 10 minuten gereserveerd. Houdt u er rekening mee dat er per bezoek maar één probleem goed kan worden behandeld. Als u aangeeft dat u meer tijd nodig heeft, of met meerdere personen komt, kan de assistente daar direct rekening mee houden. 

Klachten die alleen in een dubbelconsult horen:

  • Chronische hoofdpijn
  • Chronische buikklachten
  • Chronische moeheidsklachten
  • Psychische/sociale/psychiatrische problemen
  • Meerdere klachten
  • Life-events (denk hierbij aan aanranding/verkrachting, mishandeling, ongevallen met trauma (fysiek dan wel psychisch), verhuizing, relatiebreuk)
  • 80 plussers

Avondspreekuur: dinsdagavond Op de locaties Medi-Mere Buiten en Medi-Mere Poort houden wij avondspreekuren. U kunt via Mijngezondheid.net een afspraak maken.

Deskundigheid doktersassistente 

De assistentes zijn, op basis van hun deskundigheid, instructies van de huisarts en ervaring, in staat het spoedeisende karakter van de hulpvraag in te schatten. Bovendien zijn zij opgeleid om bij bekende aandoeningen conform de NHG standaarden adviezen te geven. Lees ook ons artikel: "is de doktersassistente nieuwsgierig?"  Tijdig afzeggen voorkomt factuur Binnen Medi-Mere geldt dat indien iemand die een afspraak heeft op het spreekuur van de huisarts, de praktijkondersteuner of assistente en niet verschijnt op deze afspraak zonder tijdig (=Uiterlijk 24 uur voor uw afspraak deze afzeggen.) afmelden een factuur krijgt toegestuurd. Ook bij vooraf besproken visites, waarbij de patiënt niet thuis is, krijgt de patiënt een factuur.

Inschrijven Afspraak maken