#
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

Missie Medi-Mere

 

Vanuit het patienten perspespectief

Wij bieden, binnen de mogelijkheden van onze huisartsenpraktijk hoogwaardige, moderne, brede, wetenschappelijk verantwoorde eerstelijnszorg. Met een balans tussen aandacht, gezamenlijke betrokkenheid en efficiëntie. Waarbij wordt gestreefd naar de juiste zorg op de juiste plek binnen ons team. 

Vanuit het medewerkersperspectief

De medewerker van Medi-Mere werkt vol trots en plezier in een professioneel team binnen een fijne, veilige en moderne organisatie.  De medewerker ervaart dat er aandacht en stimulans is voor persoonlijke ontwikkeling. De werkhouding van de medewerker is collegiaal, respectvol en patiëntgericht. De medewerker stimuleert het zelfmanagement van de patiënt en draagt de Juiste Zorg op de Juiste plek principes krachtig uit.

Vanuit het stakeholdersperspectief

 De zorg wordt gericht geboden door een team van deskundige medewerkers en is van hoge kwaliteit, digitaal gericht, innovatief en patiënt gericht. Waarbij zoveel mogelijk zorg onder één dak wordt geboden. De patiënt voelt zich vertrouwd, begrepen, gesteund en geeft een hoge waardering voor de geleverde zorg. Medewerkers werken met plezier en de organisatie biedt voldoende ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Inschrijven Afspraak maken