#
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

CloudDokter Medi-Mere

CloudDokter is live! Medi-Mere heeft vanaf vandaag een CloudDokter. CloudDokter maakt het mogelijk om 24/7 een zorgvraag te stellen en jouw dossier en onderzoeksuitslagen te bekijken.

Medi-Mere zet zich in voor een gezonde en actieve bevolking van Almere. Echter neemt de zorgvraag toe en het aantal zorgverleners juist af. Dit probleem vraagt om digitale oplossing. Daarmee werd het concept CloudDokter geboren. CloudDokter is in het leven geroepen om de gezondheidszorg innovatiever te maken en verder te digitaliseren. Met behulp van een digitale doktersassistente wordt bepaald of het noodzakelijk is om naar de praktijk te komen of dat het ook mogelijk is om de zorgvraag online af te handelen.Het contact met de huisartsen van Medi-Mere was nog nooit zo laagdrempelig, snel en gemakkelijk.

Waarom kiezen voor CloudDokter?

• Ook buiten werktijden kun je gebruik maken van onze digitale doktersassistente. De zorgvraag zal binnen 24 uur op werkdagen worden behandeld.

• Je hebt de mogelijkheid om te chatten met de huisarts. 

• Je hebt geen reistijd meer naar de praktijk.

• Je krijgt online deskundig en gericht advies over een fysiek of mentaal probleem.

Ben jij al patiënt bij Medi-Mere? Dan kun je automatisch gebruik maken van CloudDokter door een account aan te maken bij Spreekuur.nl of de app van Spreekuur.nl te downloaden. Ben je nog geen patiënt? Meld je dan nu aan via de onderstaande link.