#
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

E-Afspraak maken

Online diensten

MijnGezondheid.net (MGn) is een goed beveiligd, persoonlijk online zorgdossier voor de patiënten. Zo vergroten we onze bereikbaarheid en geven wij de patiënten de mogelijkheid om echt te participeren in hun eigen behandeling. Voor meer informatie verwijs ik naar Mijngezondheid.net info pagina.

Inloggen met Digi-D op pc geeft wat extra mogelijkheden

Wanneer u inlogt via Digi-D dan krijgt u beduidend meer mogelijkheden, zoals afspraak bevestiging en notificaties, zelfs een herinnering per e-mail van uw afspraak!

Gebruik MedGemak app op telefoon of tablet.

De MedGemak App maakt het contact met de praktijk nog gemakkelijker. Eenmalig aanmelden via DIgi-D en het gemak is aanwezig om contact te leggen met onze praktijk.

Afspraken via Website

Deze mogelijkheid hebben we gestopt. Om privacy redenen en in verband met planning adviseren wij u de MEDGEMAK app te installeren. LET WEL OP HET VOLGENDE! Houdt rekening met de aard en complexiteit van de klacht. Wij zullen slechts 1 vraag per 10 minuten beantwoorden. Desgewenst kunt u ook een dubbele afspraak maken. Wanneer u toch meerdere klachten dit spreekuur moment presenteert zullen we u vragen de voor u belangrijkste klacht te kiezen. Deze zullen we dan behandelen en voor de anderen kunt u dan een nieuwe afspraak maken.

Klachten die alleen in een dubbelconsult horen

1) Chronische hoofdpijn 2) Chronische buikklachten 3) Chronische moeheidsklachten 4) Psychische/sociale/psychiatrische problemen 5) Meerdere klachten 6) Life-events (Denk aan aanranding/verkrachting, Mishandeling, Ongevallen met trauma (fysiek dan wel psychisch), verhuizing, relatiebreuk) 7) 80 plussers 8) baby's en peuters tot 3 jaar
Inschrijven Afspraak maken