E-Afspraak maken

Online diensten

Inloggen online diensten Medi-Mere

MijnGezondheid.net (MGn) is een goed beveiligd, persoonlijk online zorgdossier voor de patiënten. Zo vergroten we onze bereikbaarheid en geven wij de patiënten de mogelijkheid om echt te participeren in hun eigen behandeling. Voor meer informatie verwijs ik naar Mijngezondheid.net info pagina.

Inloggen met Digi-D veel extra's!

Wanneer u inlogt via Digi-D dan krijgt u beduidend meer mogelijkheden, zoals afspraak bevestiging en notificaties, zelfs een herinnering per e-mail van uw afspraak!

Digi-D niet per se nodig!

U kunt via MgN en onze website nu rechtstreeks een afspraak van 10 minuten inplannen bij uw zorgverlener van keuze. Het gaat hier uiteraard om niet spoedeisende problemen.

LET WEL OP HET VOLGENDE!

Deze service is alleen bedoeld voor één enkele eenvoudige klacht. (dus bijvoorbeeld een huid of keel klacht, klachten lijkend op vermoeidheid, depressie en andere ingewikkelde klachten horen niet thuis in een 10 minuten consult.)

Wanneer u toch meerdere klachten dit spreekuur moment presenteert zullen we u vragen de voor u belangrijkste klacht te kiezen. Deze zullen we dan behandelen en voor de anderen kunt u dan een nieuwe afspraak maken.

Hoe werkt online een afspraak maken?

U meldt zich aan met uw naam, geboortedatum en telefoonnummer. Vervolgens kunt u de persoon kiezen met wie u een afspraak wilt maken en op welke dag en tijd en kunt u de afspraak inplannen.

Copyright 2015 - Medi-Mere