#
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

Kies uw eigen griepprik moment en vermijdt de drukte.

Corona-proof

Dit bericht is bedoeld voor alle patiënten van Medi-Mere die MijnGezondheid.net gebruiken en een indicatie hebben voor de griepprik en/of pneumokokkenprik.

Op dit moment hebben we de agenda ?Griepprik Moment op Indicatie? geopend. Dit betekent dat ALLEEN wanneer u in aanmerking komt voor de griepprik of de pneumokokkenprik op bepaalde dagen (afhankelijk van de locatie) zelf een afspraak kunt inplannen ( u mag natuurlijk ook op de algemene prikmomenten komen zonder afspraak). Op deze wijze vermijdt u de gebruikelijke drukte t.t.v. de reguliere prikmomenten.

Uiteraard bent u (en iedereen die geen mijngezondheid.net gebruikt) ook welkom op onze reguliere prikmomenten, als de aangeboden tijdsstippen niet passen in uw persoonlijke agenda. De komende dagen ontvangt iedereen die in aanmerking komt voor een griepprik en/of een pneumokokkenprik een persoonlijke uitnodiging per post.

Zonder indicatie voor de Griepprik of Pneumokokkenprik mag u geen MGN-afspraak maken op dit specifieke spreekuur.

In het kort

Login in Mgn en via "Afspraak maken" dan "Medewerker Kiezen" vervolgens "Doktersafspraak" en dan kiest u voor "Griepprik Moment Op Indicatie".

Vermeld daarna, in het opmerkingenveld, voor welke vaccinaties u een indicatie heeft. Deze indicatie staat in de uitnodigingsbrief.