#
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

Inloop spreekuur POH-GGZ op school

Gratis inloopspreekuur POH-GGZ op school

**Unieke samenwerking Medi-Mere en Stichting Prisma Almere**
Het inloopspreekuur POH-GGZ is een unieke samenwerking tussen Medi-Mere en Stichting Prisma Almere. Hierdoor is het nu nog gemakkelijker om even een vraag te stellen aan een deskundige op het gebied van de ontwikkeling van uw kind. Zo komt u snel en gemakkelijk op de juiste plek terecht. Of kan er gemakkelijk verbinding worden gezocht met een leerkracht.

POH-GGZ op school

Door de samenwerking met Prisma is het nu nog gemakkelijker om even een vraag te stellen aan een deskundige op het gebied van de ontwikkeling van uw kind. Zo komt u snel en gemakkelijk op de juiste plek terecht. Of kan er gemakkelijk verbinding worden gezocht met een leerkracht.

Doel inloopspreekuur

Het doel is om de hulplijnen kort te houden en kinderen, ouders en leerkrachten direct te voorzien van hulp en gedegen advies. Daarnaast is een doel om scholen te versterken omtrent psychische kennis.

Voor wie?

Het inloopspreekuur POH-GZZ is bedoeld voor zowel de ouders als  leer-krachten van de school. Laagdrempelige zorg om eenieder die een vraag heeft met betrekking tot het gedrag en/of  ontwikkeling van het kind snel te kunnen helpen of een gericht advies te geven.

Wanneer en waar?

Kijk op de website (www.medi-mere.com/prisma) wanneer de inloop-spreekuren zijn en op welke school. Iedereen is welkom!

Kosten?

Aan het inloopspreekuur van de POH-GGZ zijn geen kosten verbonden.

Email adres voor extra informatie

ggz@medi-mere.com

Planning van de spreekuren

De spreekuren zijn van 8:30-10:30 uur. De Buitenburcht (Almere Buiten): Start op 9 januari. Inloopspreekuur van 8:30 uur -10:30 uur. De ene week op dinsdag, andere week op donderdag.
IKC Sterrenschool de Ruimte
(Almere Poort): Start op 10 januari. Inloopspreekuur van 8:30 uur -10:30 uur. Elke woensdag