#
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

POH-GGZ triage

Wat is een POH-GGZ?

De POH-GGZ staat voor Praktijkondersteuning Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg. Deze functie is niet nieuw in de huisartsenzorg. Huisartspraktijken kunnen sinds 2008 zich laten ondersteunen door een POH-GGZ. Zij werken als verlengde arm van de huisarts. Deze kan een patiënt met psychische problemen zien om een beter beeld van de klacht te krijgen, de mogelijk nodige behandeling vast te stellen en verdere begeleiding te verlenen. Ook kan de POH-GGZ bekijken of de patiënt doorverwezen moet worden naar de GGZ.

Wat kunt u verwachten?

Uw POH GGZ kan u helpen met verheldering van uw hulpvraag/klachten. Daarnaast kan er gezamenlijk een plan worden gemaakt voor herstel. Hierbij kunt u denken aan psycho-educatie, stimuleren van uw eigen mogelijkheden, leefstijladvies, gedragstherapeutische interventies, preventie of een luisterend oor. Bij de POH-GGZ zal zowel naar u en uw omgeving worden gekeken.

Wie zijn wij?

Bij Medi-Mere werken wij met een gevarieerd team van psycholoog tot coach met ieder zijn expertise en vaardigheden.We zien u graag in onze spreekkamer,Rita, Mireille, Marjolein, Annabelle en Anne