#
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

Apps

Moet ik naar de dokter? 
De app 'Moet ik naar de dokter?' geeft patiënten antwoord op vragen over hun gezondheid of van hun kinderen. De app geeft aan of de app-gebruiker al dan niet met spoed naar de huisarts zou moeten, naar een huisartsenpost of direct 112 moet bellen. 
Medisch EHBO - Rode kruis  
Weet wat je moet doen bij een ongeval! Met deze app heb je de juiste EHBO-instructies altijd op zak. Van brandwond tot valpartij, van vergiftiging tot verstuiking. Wat moet je doen? En vooral: wat moet je niet doen? Wil je snel en adequaat kunnen reageren, download dan deze EHBO app.
ZwangerschAppassistent 
De ZwangerschAppassistent is een praktische applicatie voor je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Lees elke dag tips, bereken eenvoudig je bevallingsdatum en houd een persoonlijk dagboek bij. 
Mijn Eetmeter 
Met deze app houd je iedere dag bij wat je eet, hoeveel calorieën je naar binnenwerkt en welke voedingsstoffen je binnenkrijgt. Handig om je eetpatroon en je gewicht in de gaten te houden! 
Pollennieuws 
Heb je in de lente- en zomermaanden altijd last van hooikoorts, dan is deze app voor jou. Met deze app ben je dagelijks op de hoogte van actuele informatie over pollen en hooikoorts. Ook hou je je eigen hooikoortslogboek bij met daarin je hooikoortsklachten.
iP Plaslijst 
De app iP Plaslijst is een alternatief voor de papieren plaslijst van de uroloog. Patiënten kunnen via de app bijhouden hoeveel zij drinken, hoeveel en hoe vaak zij plassen, en of zij aandrang hebben. Ook eventuele pijn bij het plassen is te registreren.
Diabetes Manager Application Met mySugr Diabetes logboek kunnen diabetespatiënten hun bloedglucosewaarden, koolhydraat inname en insulinedosis volgen.