#
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

Medi-Mere Hout


Welkom bij Huisartsenpraktijken Medi-Mere! We zijn verheugd aan te kondigen dat we onze vijfde locatie zullen gaan openen in het stadsdeel Almere Hout. De definitieve start van deze gloednieuwe praktijk zal 16 september zijn. Tot die tijd zal vanuit Medi-Mere Buiten de zorg worden geleverd.

Bij Medi-Mere streven we naar moderne, dynamische huisartspraktijken die professionele, persoonlijke zorg bieden. We kijken ernaar uit om ook in Almere Hout onze patiënten te verwelkomen en te voorzien van hoogwaardige zorg.

Digitaal en online.
 

Bij Medi-Mere maken we veel gebruik van digitale hulpmiddelen voor de juiste zorg op de juiste plek. Zo kun je via Mijngezondheid.net afspraken maken en gebruiken we Spreekuur.nl om meer inzicht te krijgen in de hulpvraag. Juist met de start van deze nieuwe locatie zullen we de patienten van Medi-Mere Hout vragen hier maximaal gebruik van te maken.

Ontdek hiervoor onze digitale zorgwegwijzer, Cloudzorg.nl, waarmee we onze zorg naadloos en efficiënt digitaal/online stroomlijnen.

De planning
 

Fase 1 (heden –16 september) 

Medi-Mere is dé huisartsenpraktijk voor het stadsdeel Almere Hout (Nobelhorst, Vogelhorst en Oosterwold). Om de bewoners nu al van zorg te voorzien heeft Medi-Mere Buiten zich opengesteld voor de bewoners uit Hout. Tot 16 september zal het gehele team van Medi-Mere Buiten aan de Haasweg de zorg leveren voor dit stadsdeel. Huisarts Ageeth Doets zal daar zoveel mogelijk de zorg leveren, aangezien zij straks naar Medi-Mere Hout zal verhuizen.

Fase 2 vanaf 16 september 2024

Gedurende deze periode zal Medi-Mere Hout praktijk voeren vanuit de locatie Burchard de Volderstraat 67.
We mogen dan gebruik maken van diverse ruimtes van “De Volder Staete” van Amado Zorg. 

Huisarts Ageeth Doets zal vanaf dit moment praktiseren in Almere Hout en ondersteunt worden door onze doktersassistente Rowan Lonis. 

Deze ruimte is voldoende groot om de praktijk te laten groeien tot ca 5000 patiënten. 

Ook al beginnen we met een klein team, toch bieden we het gehele huisartsenzorgpakket vanaf het eerste moment aan. Naarmate de praktijk groeit zal het team met ons meegroeien. 

Fase 3

Na ongeveer 2 jaar zullen we met de praktijk gaan verhuizen naar een groot gezondheidscentrum binnen het stadsdeel Almere Hout.
Hier worden diverse zorgvoorzieningen gecombineerd, waaronder tandartsen, apotheek, fysiotherapie en een prikpost van het Flevoziekenhuis.

Het Team Medi-Mere Hout


Bij Huisartsenpraktijk Medi-Mere Hout hanteren we een eigentijdse benadering die goed aansluit bij de evolutie van huisartsenzorg. Het concept van de Juiste Zorg op de Juiste Plek benadrukt het belang van een multidisciplinair team om patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Door patiënten in te schrijven op het gehele team wordt dit principe in de praktijk gebracht, waardoor patiënten kunnen profiteren van een breder scala aan expertise en vaardigheden. Dit concept is overigen niet nieuw binnen de Huisartsenpraktijken Medi-Mere. Zowel in Medi-Mere Poort als in Medi-Mere Stad wordt deze benadering al met grote tevredenheid van de patienten toegepast.

Deze aanpak biedt flexibiliteit en maatwerk, waarbij de zorg wordt afgestemd op de specifieke behoeften en urgentie van de patiënt. Door verschillende teamleden, zoals praktijkondersteuners en assistenten, in te schakelen, worden patiënten snel en goed geholpen, ongeacht hun klachten.

Huisartsenpraktijk Medi-Mere Hout speelt zo goed in op de veranderende behoeften en verwachtingen binnen de huisartsenzorg, met als doel de patiëntenzorg te optimaliseren.

Een groeiend team
 

Wij streven naar continuïteit in de zorg, vooral bij de groei van onze patiëntenpopulatie. Huisarts Ageeth Doets en doktersassistente Rowan Lonis vormen vanaf het begin de vaste kern van ons team. Het kan echter tijd kosten om ons team volledig op te bouwen, en in de beginfase kan het dan ook nodig zijn om tijdelijke artsen in te zetten om aan de vraag naar zorg te voldoen. Wij willen hier open en transparant over communiceren naar onze patiënten.

We waarderen de betrokkenheid en het begrip van onze patiënten tijdens deze opstartfase. Ons doel is om op de lange termijn vaste teamleden te hebben om de continuïteit van de zorg te optimaliseren en het vertrouwen van onze patiënten te behouden.

Naarmate onze praktijk groeit, zullen we actief op zoek gaan naar permanente teamleden. Op deze manier waarborgen we de stabiliteit en consistentie van de zorg en bouwen we een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld.

Inschrijven Afspraak maken