#
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

EB FlevoResearch

onderzoekscentrum in Almere

EB FlevoResearch in Almere is de afdeling geneesmiddelenonderzoek van Emotional Brain BV. Flevorearch is een onafhankelijk medisch onderzoekscentrum, die geneesmiddelenonderzoek op professionele wijze uitvoeren, geheel in lijn met de strenge eisen van de wet. Een staf van deskundig opgeleid en ervaren medisch onderzoekspersoneel doet onderzoek naar zowel nieuwe als bestaande geneesmiddelen. Daarbij is de medewerking van  zowel gezonde mensen als patiënten, onmisbaar.

Samenwerking

EB FlevoResearch werkt nauw samen met de Huisartsenpraktijken Medi-Mere en ondersteunt hiermee klinisch onderzoek naar vernieuwde en verbeterde behandelingsmethoden.

Onderzoeksmedewerkers van Medi-Mere

Internist endocrinoloog Hans Koppeschaar, tevens medewerker van Medi-Mere, zorgt voor de onderlinge contacten en treedt op als contactpersoon naar de patiënten op het gebied van onderzoek. De staf van beide vestigingen  is daarom speciaal gericht op een professionele en vooral menselijke begeleiding van deze deelnemers aan onderzoek, waarbij hun wensen en oordelen centraal staan. 

Contactinformatie Almere:  

Telefoon: 036 - 546 83 46                    Email: info@flevoresearch.com        Website: www.flevoresearch.com    https://facebook.com/flevoresearch

Formulieren om te downloaden:

Folder Flevoresearch Uitnodigingsbrief patiënten Toestemmingsverklaring

Lopende onderzoeken

Klik op deze link om naar de lopende onderzoeken te gaan.