#
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

Handencentrum Almere

Handencentrum Almere: D? oplossing voor mensen met hand-, pols en armklachten!
Klachten van de hand, pols en arm komen vaak voor, zijn regelmatig hardnekkig en kunnen het dagelijks functioneren erg belemmeren. Vroege herkenning van de klachten en een gerichte behandeling zijn belangrijk om de hersteltijd te bespoedigen.
Bij Handencentrum Almere werken fysiotherapeuten en ergotherapeuten die allen gespecialiseerd zijn in de behandeling van hand-, pols en armklachten. Zij beschikken over specialistische kennis van aandoeningen van de hand, pols en arm en hebben een uitgebreid pakket aan vaardigheden om deze aandoeningen adequaat te kunnen behandelen. Deze specifieke kennis en kunde is dan ook noodzakelijk om adequaat hand-, pols en armklachten te kunnen behandelen; de therapeuten van Handencentrum Almere onderscheiden zich hiermee van een algemeen fysio- of ergotherapeut.
Zij kunnen u helpen bij een veelvoud aan klachten. Hierbij kunt u denken aan peesontstekingen of andere overbelastingsklachten, gewrichtspijn, kneuzingen, breuken en zenuwbeknellingen, maar ook aan de nabehandeling van operatieve ingrepen. Tevens kunt u terecht met elleboog- en schouderklachten.
Handencentrum Almere heeft een groot netwerk van medisch specialisten. Indien nodig kunnen de therapeuten u, in overleg met uw huisarts, snel doorverwijzen.

Afspraak maken

Aanmelden voor behandeling kan met of zonder verwijzing van uw huisarts of specialist. Doorgaans kunt u binnen 2 werkdagen terecht.
U kunt via het centrale telefoonnummer 030-2547090 een afspraak maken. Aanmelden op de website www.handencentrum.nl is ook mogelijk. Hier vindt u tevens uitgebreide informatie over Handencentrum Almere.

U vindt ons op:

Handencentrum Almere
Bartokweg 161
1311 ZX Almere
Inschrijven Afspraak maken