#
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

Kraamvisite.nl - Online plantool voor kraamvisite

Hoera, je bent net bevallen! Het krijgen van een baby is vaak iets heel moois en dit geluk wil je natuurlijk met zoveel mogelijk mensen delen. Familie en vrienden kunnen daarom op kraamvisite komen. Heel leuk, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat kraamvisite voor enige stress kan zorgen. Daarom is Kraamvisite.nl in het leven geroepen. Met Kraamvisite.nl hoef je je geen zorgen meer te maken over de kraamvisites. 

Kraamvisite.nl maakt het makkelijker voor kersverse ouders om hun kraamvisites te plannen. Het werkt heel eenvoudig. Je registreert je op Kraamvisite.nl en maakt een gepersonaliseerde pagina aan. Per dag vul je in op welke moment je kraamvisite wil ontvangen. Vervolgens stuur je de gepersonaliseerde link door naar familie, vrienden en kennissen. Zij kunnen dan een van de opgegeven momenten kiezen en een kraambezoek plannen. Super handig en gemakkelijk! 

Naast de handige plantool is het ook mogelijk om zelf een wensenlijstje aan te maken. Je kunt zelf een lijstje maken met cadeaus die je nog graag wilt of nodig hebt. Het bezoek kan deze cadeaus vervolgens heel eenvoudig bestellen. Zo weet je zeker dat jij een kraamcadeau krijgt dat je echt nodig hebt en de visite weet zeker dat zij een goed kraamcadeau geven. 

Kraamvisite.nl ontzorgt je volledig en zorgt voor rust, waardoor je extra kunt genieten van de kraamtijd. Registreer je nu en ga zorgeloos jouw kraamtijd tegemoet!