#
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

Het CVRM spreekuur

Het CVRM (Cardio Vasculair Risico Management) spreekuur is speciaal ontwikkeld voor mensen met hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol, beroerte, vaatlijden of een cholesterol probleem. Een paar keer per jaar worden de patiënten volgens een strak protocol begeleid door speciaal getrainde doktersassistenten of praktijkondersteuner.

We onderscheiden twee grote groepen: 

1. De primaire preventie groep: De groep patiënten zonder doorgemaakt hart -en vaatziekte (zoals een hartaanval of beroerte) 2. De secundaire preventie groep: De groep patiënten die wel een ziekte hebben doorgemaakt  (zoals een hartaanval of beroerte)

1. Zorgprogramma CVRM primaire preventie

De CVRM Zorg die Medi-Mere levert is onderdeel van het Zorgprogramma CVRM primaire preventie. Een programma waarin met andere zorgverleners afspraken zijn gemaakt om de zorg zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen om zo u de beste zorg te bieden.  Lees voor meer informatie onze folder Zorgprogramma CVRM Primaire Preventie

2. Zorgprogramma CVRM secundaire preventie

De CVRM Zorg die Medi-Mere levert is onderdeel van het Zorgprogramma CVRM secundaire preventie. Een programma waarin met andere zorgverleners afspraken zijn gemaakt om de zorg zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen om zo u de beste zorg te bieden. 

Lees voor meer informatie onze folder Zorgprogramma CVRM Secundaire Preventie

Chronische zorg, ketenzorg

Inschrijven Afspraak maken