×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

Huisarts Almere

Samen excelleren in de zorg

Klik hier voor informatie over het Coronavirus

Achter alle mensen die onze huisartsenpraktijk bezoeken zit een verhaal. Ze willen zelf beter worden, zijn angstig, hoopvol, zenuwachtig of opgetogen vanwege een gunstige uitslag. Bij huisartsenpraktijk Medi-Mere gaat het om deze mensen. Wij vinden het belangrijk dat u zich welkom en thuis voelt ongeacht wat u emoties zijn. Onze professionals zijn er in al deze situaties voor u; onvoorwaardelijk. Want samen met u excelleren wij in de zorg.

Ons verhaal

Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn betrokken bij hun vak
en werken samen met u aan het beste behandelplan.Wat onze patiënten zeggen…

Aantal patiënten

Medi-Mere groeit

0

Wordt u ook patiënt?

Waardering

Op Zorgkaart Nederland

0

Beoordeeld door onze patiënten

Cliënt waarderingen

 • 9.0

  Ik heb geen directe verbeterpunten. Wij zijn uitstekend tevreden over de totale gang van zaken.

  Michelle de Vries
 • 8.2

  Doorgaan zoals nu het geval is. Prima dienstverlening door professionele medewerkers.

  Jaimito Schaft
 • 10

  Al 25 jaar kwam eerst met mijn gezin en later alleen ik in praktijk Almere-Buiten.Kom ook in Haven en Poort en alle locaties waardering een 10.

  Dennis van der Veen
 • 10

  De zorg is perfect en er hoeft niets verandert te worden!Alle doktoren en medewerker zijn geweldig!Kortom ik ben zeer tevreden over Medi Mere!

  Edwin Huls
 • 10

  De zorg is perfect en er hoeft niets verandert te worden!Alle doktoren en medewerker zijn geweldig!Kortom ik ben zeer tevreden over Medi Mere!

  Mandy Coroneo
 • 10

  Fijne locatie met vriendelijke mensen. De artsen nemen echt de tijd voor je en zoeken naar een oplossing. Fijne wachtruimte met een scherm waarin oa wordt vermeld hoelang de wachttijden etc zijn. Ik kom gelukkig niet vaak, maar tot nu toe van de klachten af geholpen.

  Edwin van den Broek
 • 8.2

  Goede huisartsen, maar wel over de jaren heen te veel wisselingen van huisartsen. Je wilt graag dat jouw huisarts jou “kent” en niet vanuit een file in de pc een snelle conclusie trekt.

  Frits Tomassen
 • 10

  Afspraak maken kan altijd super snel. De klachten worden serieus genomen en ik voel mij altijd gehoord. In mijn geval is er altijd direct actie genomen betreft mijn klachten.Ik heb wisselende dokters gehad en allen nemen de tijd voor je.De locatie is perfect, alles bij elkaar.

  Claire de Vries