Tijd voor zorgverlening...

Telefoon overdag: 036 532 99 88

Telefoon avond/weekend 0900 203 0 203 (HAP)

Bij Spoed overdag: 036 549 00 00

Welkom bij Huisartsenpraktijken Medi-Mere

Klantvriendelijkheid, Professionaliteit en kwaliteit zijn de drie belangrijkste pijlers van onze praktijkvoering en staan borg voor gezonde zorg voor de Almeerse patiënt. Met ingang van 1 oktober 2016 zijn we in alle stadswijken aanwezig: Almere Buiten, Almere Stad, Almere PoortAlmere Haven en Almere Duin.

Nog geen patiënt?

Overstapservice Medi-Mere: www.overstappenhuisarts.nl

Waar is Medi-Mere actief?   -

Persoonlijke en vertrouwde zorg

De patiënt dient zich thuis te voelen en het volledige vertrouwen in de praktijk te hebben. Wanneer de patiënt zijn of haar (medische) vraag bij het team (met vaste huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten) neerlegt, wordt dit zorgvuldig opgepakt en wordt er in samenspraak met de patiënt naar een gepast persoonlijk antwoord gezocht.

Om de verschillende medische vragen snel, adequaat en dichtbij huis te beantwoorden, bieden wij een breed pakket diagnostische, therapeutische en preventieve zorg aan. Wat er aan zorg mogelijk is, hebben wij in huis, zodat de patiënt niet nodeloos naar het ziekenhuis hoeft.

Medi-Mere is een moderne huisartsenpraktijk waar wij gebruik maken van de nieuwste technieken. Zo zijn wij 9 uur per dag bereikbaar, is het mogelijk om (bij drukte) terug gebeld te worden, direct mail contact te hebben met uw huisarts en bovendien is het mogelijk zelf een afspraak in te plannen in het spreekuur van de huisarts.

Groot en toch klein

Medi-Mere staat voor vertrouwde, persoonlijke en respectvolle zorg. Wij willen dit bereiken door op elke locatie een team van vaste huisartsen, praktijkondersteuners en assistenten te realiseren in een vriendelijke praktijk waar u zich welkom voelt. Een team die u en uw gezin kent, op de hoogte is van uw persoonlijke medische status en samen met u de gewenste zorg wilt bieden.

Om dit goed te realiseren hebben we een onzichtbare, goed georganiseerde backoffice om zo het team maximaal te ondersteunen.

Patiënten Informatie

Deze pagina is bedoeld om de patiënt van Medi-Mere extra informatie te geven ten behoeve van het spreekuur en/of praktijkaangelegenheden.

Laatste nieuws

25.12.2017 13:03

Hele Fijne Feestdagen en een gelukkig en gezond 2018

Namens het gehele team Medi-Mere vanuit al onze locaties wensen wij u geweldig fijne dagen!

Lees verder
04.08.2017 15:45

Gülhan Yaldiz, huisarts Almere Haven vertrekt

Met ingang van 1 september 2017 zal onze huisarts in Haven andere stappen gaan zetten in haar carrière. Dit is wat ze haar patiënten schreef:

Lees verder
21.07.2017 09:52

Medi-Mere start Assertiviteitstraining

Opkomen voor jezelf is belangrijk, maar rekening houden met een ander ook. Het is zoeken naar een evenwicht. Enerzijds wil je je eigen belangen nastreven en anderzijds mag je best meedenken over de belangen van de ander. Een...

Lees verder
21.06.2017 12:18

Lieke Ruurda, Huisarts Medi-Mere Buiten

Vandaag start Lieke met haar zwangerschapsverlof. Wij wensen haar heel veel sterkte en plezier de komende maanden. Huisarts Marieke Spear zal haar gedurende deze periode zoveel mogelijk waarnemen.

Lees verder
13.04.2017 21:48

Telefoondrukte zichtbaar op de site!

Vanaf vandaag maken wij real-time de telefonische drukte zichtbaar. Met eenvoudige gekleurde iconen wordt de wachttijd in één oogopslag duidelijk.  Kijk op onze homepagina voor de...

Lees verder
Displaying results 1 to 5 out of 43
<< First < Previous 1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 Next > Last >>