Tijd voor zorgverlening...

Telefoon overdag: 036 532 99 88

Telefoon avond/weekend 0900 203 0 203 (HAP)

Bij Spoed overdag: 036 549 00 00

Welkom bij Huisartsenpraktijken Medi-Mere

Klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit zijn de drie belangrijkste pijlers van onze praktijkvoering en staan borg voor gezonde zorg voor de Almeerse patiënt. Met ingang van 1 oktober 2016 zijn we in alle stadswijken aanwezig: Almere Buiten, Almere Stad, Almere PoortAlmere Haven en Almere Duin.

Nog geen patiënt?

Overstapservice Medi-Mere: www.overstappenhuisarts.nl

Waar is Medi-Mere actief?   -

Persoonlijke en vertrouwde zorg

De patiënt dient zich thuis te voelen en het volledige vertrouwen in de praktijk te hebben. Wanneer de patiënt zijn of haar (medische) vraag bij het team (met vaste huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten) neerlegt, wordt dit zorgvuldig opgepakt en wordt er in samenspraak met de patiënt naar een gepast persoonlijk antwoord gezocht.

Om de verschillende medische vragen snel, adequaat en dichtbij huis te beantwoorden, bieden wij een breed pakket diagnostische, therapeutische en preventieve zorg aan. Wat er aan zorg mogelijk is, hebben wij in huis, zodat de patiënt niet nodeloos naar het ziekenhuis hoeft.

Medi-Mere is een moderne huisartsenpraktijk waar wij gebruik maken van de nieuwste technieken. Zo zijn wij 9 uur per dag bereikbaar, is het mogelijk om (bij drukte) terug gebeld te worden, direct mail contact te hebben met uw huisarts en bovendien is het mogelijk zelf een afspraak in te plannen in het spreekuur van de huisarts.

Groot en toch klein

Medi-Mere staat voor vertrouwde, persoonlijke en respectvolle zorg. Wij willen dit bereiken door op elke locatie een team van vaste huisartsen, praktijkondersteuners en assistenten te realiseren in een vriendelijke praktijk waar u zich welkom voelt. Een team die u en uw gezin kent, op de hoogte is van uw persoonlijke medische status en samen met u de gewenste zorg wilt bieden.

Om dit goed te realiseren hebben we een onzichtbare, goed georganiseerde backoffice om zo het team maximaal te ondersteunen.

Patiënten Informatie

Deze pagina is bedoeld om de patiënt van Medi-Mere extra informatie te geven ten behoeve van het spreekuur en/of praktijkaangelegenheden.

Laatste nieuws

13.04.2017 21:48

Telefoondrukte zichtbaar op de site!

Vanaf vandaag maken wij real-time de telefonische drukte zichtbaar. Met eenvoudige gekleurde iconen wordt de wachttijd in één oogopslag duidelijk.  Kijk op onze homepagina voor de...

Lees verder
04.04.2017 12:08

Medi-Mere ondersteunt Luierpark

Het Luierpark werd afgelopen woensdag opgeleverd en geopend in het Oostrandpark. In het park kunnen mensen een boom kopen voor een kind. Het park is een initiatief van Tineke Ras, voormalig deelneemster van het televisieprogramma...

Lees verder
27.03.2017 15:00

Wandelt u ook met ons mee?

Wilt u ook samen met gelijkgestemden de eerste stap zetten naar een betere gezondheid? Ik nodig u van harte uit om mee te doen met onze challenge.

Lees verder
23.02.2017 16:23

Verbouwing begane grond Medi-Mere Haven

Komende weken zal het wat rommelig worden aan de Kerkstraat 90 te Almere Haven: we gaan verbouwen. De afgelopen weken hebben we de tweede verdieping al in de nieuwe huisstijl gezet en alle mensen van de linkerzijde van de begane...

Lees verder
22.02.2017 16:22

Waardige opvolger Daphne Riemersma

Daphne Riemersma gaat Taranga van de Blom opvolgen. We zijn blij Daphne te mogen verwelkomen. Daphne is een zeer betrokken huisarts die bewust voor Medi-Mere heeft gekozen. Zij heeft benadrukt een vaste werkplek te willen en heel...

Lees verder
Displaying results 1 to 5 out of 39
<< First < Previous 1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 Next > Last >>