#
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

Huisarts Almere Haven

Bent u op zoek naar een huisarts in Almere Haven? Bij Medi-Mere bent u aan het juiste adres, wij staat garant voor een gezonde zorg voor de Almeerse patiënt. Voor onze huisartsen in Almere Haven zijn klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit de drie belangrijkste pijlers in de praktijk. Klantvriendelijkheid ziet u terug in de persoonlijke aandacht die u als patiënt bij ons krijgt. Iedereen is uniek, daarom is het belangrijk om de zorg persoonlijk op patiënten af te stemmen. Wij streven naar een vriendelijke praktijk waar u zich thuis voelt. Professionaliteit ziet u bij onze huisartsen in Almere Haven terug doordat wij in de praktijk gebruik maken van de nieuwste technieken. Wij zijn 9 uur per dag bereikbaar, het is mogelijk om direct mail contact met de huisarts te hebben en ook kunt u zelf een afspraak in plannen in het spreekuur van de huisarts. Om dit allemaal te realiseren hebben wij een onzichtbaar, goed georganiseerde backoffice (administratieafdeling) die het medische team optimaal ondersteund. De kwaliteit van de zorg die wordt verleend door de huisartsen in Almere Haven ziet u terug in de samenwerkingen die wij hebben met allerlei verschillende specialisten, zoals fysiotherapeuten en diëtisten. Medi-Mere is een geaccrediteerde praktijk, dit geeft aan dat wij de hoogste kwaliteit zorg bieden aan onze patiënten.

Kerkstraat 90
1354 AC Almere

Meer dan een huisarts in Almere Haven

De huisartsenpraktijk van Medi-Mere in Almere Haven bestaat niet alleen uit huisartsen, praktijkondersteuners en assistenten. In de praktijk is ook een apotheek, zorghuis/hotel, fysiotherapie, oefentherapie Mensendieck, di?tiek, psychologie, tandarts, geboortecentrum, logopedie, welzorg, voetenzorg en een prikpost te vinden.

Apotheek

Een apotheek op locatie, zodat u de voorgeschreven geneesmiddelen gelijk kan ophalen na het consult bij de huisarts in Almere Haven.

Zorghuis/hotel

Onze huisartsen in Almere Haven werken samen met zorgresidentie Reedewaard, waar wonen, zorg en dienstverlening op elkaar zijn afgestemd. Hier worden de persoonlijke (zorg) behoefte en wensen zoveel mogelijk centraal gezet, zodat u de beste zorg ontvangt.

Fysiotherapie

Op de locatie van Medi-Mere in Almere Haven is ook fysiotherapie aanwezig. Het is mogelijk om eerst een afspraak bij de huisarts te maken, maar u heeft geen verwijsbrief nodig om naar de fysiotherapeut te gaan.

Oefentherapie Mensendieck

In de praktijk van Medi-Mere is tevens een praktijk voor oefentherapie Mensendieck aanwezig. Hierdoor is intensieve samenwerking mogelijk, om de behandeling perfect op uw (zorg) vraag af te stemmen.

Di?tiek

Onze huisartsen in Almere Haven werken nauw samen met de diëtisten van diëtistenpraktijk Simpl. Food.

Logopedie

Onze huisartsen werken nauw samen met de logopedisten van Logopedie Flevoland

Geboortecentrum

U kunt bij ons geboortecentrum terecht als u zwanger bent, of nog niet zwanger bent maar wel een kinderwens heeft. Wij kunnen u informatie geven en u kunt bij ons (kosteloos) kinderwens consulten krijgen. Wij kunnen uw zwangerschap en kraambed begeleiden. Ook als u door medische reden onder toezicht van een gynaecoloog staat, kunt u zich bij ons aanmelden.

Orthopeden

Wij werken intensief samen met de orthopeden van Annatommie MC

Radiologie

Op het Zorgplein Almere hebben we een radiologie afdeling. Foto's kunnen dagelijks worden gemaakt en worden binnen het uur beoordeeld (miv kwartaal 1 2020)

Voetzorg

Een intensieve samenwerking met de Podotherapie Almere

Prikpost

Medi-Mere verzorgt samen met het Flevoziekenhuis de prikpost in Almere Haven.

Heeft u een huisarts in Almere Haven nodig?

Neem dan contact met ons op! Overstapservice Medi-Mere: www.overstappenhuisarts.nl
Inschrijven Afspraak maken