#
×
Bij spoed overdag: 036 549 00 00
phone_icon

Telefoon overdag: 036 532 99 88

phone_icon

Telefoon avond/weekend: 0900 203 0 203 (HAP)

phone_icon

Bij spoed overdag: 036 549 00 00

Huisarts Almere Poort

Bent u opzoek naar een huisarts in Almere Poort? Medi-Mere staat voor u klaar! Onze huisartsen staan voor klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit. Wij streven naar een vriendelijke praktijk waar u zich op uw gemak voelt. Wij werken samen met verschillende specialisten om u van de beste zorg te voorzien. Medi-Mere is een geaccrediteerde huisartsenpraktijk en bieden de hoogste kwaliteit van zorg aan onze patiënten.

Onze huisartsen in Almere Poort staan borg voor gezonde zorg voor de Almeerse patiënt!

Meer dan een huisarts in Almere Poort

De huisartsenpraktijk van Medi-Mere in Almere Poort bestaat niet alleen uit huisartsen, praktijkondersteuners en assistenten. In de praktijk is ook een apotheek, tandarts, fysiotherapie, diëtiek, podotherapie, voetzorg, specialist dermatologie, Medi-Mooi, geboortecentrum en een prikpost te vinden.

Apotheek

Heeft u huisarts in Almere Poort een geneesmiddel voorgeschreven? Dan kunt u deze direct ophalen bij de apotheek Almere Poort. Door de samenwerking tussen huisartsenpraktijk en de apotheek is de geneesmiddelenvoorraad zoveel mogelijk afgestemd op het voorschrijven van uw huisarts.

Tandarts

De huisartsen in Almere Poort werken nauw samen met de tandartsen van Tandmere. Dit is een moderne tandartsenpraktijk met hoogwaardige apparatuur en de nieuwste materialen en technieken. Ook hier vormen professionaliteit, klantvriendelijkheid en kwaliteit de basis van de praktijkvoering.

Fysiotherapie

Door de nauwe samenwerking met de huisartsen en medisch specialisten kan er direct overleg plaatsvinden tussen de hulpverleners om zo de beste zorg te bieden. De fysiotherapie is direct toegankelijk, dus u kunt langs zonder verwijzing van uw arts. De behandelingen zijn op afspraak en wij bieden de mogelijkheid voor afspraken 's avonds of 's ochtends vroeg.

Di?tiek

Onze huisartsen in Almere Poort werken nauw samen met de diëtisten van diëtistenpraktijk Simpl. Food.

Logopedie

Heeft u problemen op het gebied van spraak, taal, stem en/of gehoor? Dan kunnen onze logopedisten u helpen.

Podotherapie

Onze huisartsen in Almere Poort werken samen met de podotherapeuten van RondOm. Zij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan uw voeten, enkels, knieën, heupen en rug die u kunnen belemmeren in het dagelijks functioneren en ontstaan door een afwijkende voetstand of verkeerd looppatroon.

Voetzorg

In Medi-Mere Poort kunt u op vrijdag terecht voor voetonderzoek, schoenadvies, aanpassingen aan schoenen en maatschoenen bij onze orthopedische schoentechnicus.

Medi-Mooi

Medi-Mooi is een cosmetische kliniek voor etherische interventie, vooral gespecialiseerd in rimpelbehandeling en ooglidcorrecties. Een van onze ervaren huisartsen in Almere Poort, Sharda Das, is de behandelend arts van Medi-Mooi.

Geboortecentrum

In ons geboortecentrum kunnen wij uw zwangerschap en kraambed begeleiden, ook als u om medische redenen onder toezicht van een gynaecoloog staat. Als u nog niet zwanger bent, kunnen wij u informatie en (kosteloos) kinderwens consulten geven.

Prikpost

Medi-Mere verzorgt samen met het Flevoziekenhuis de prikpost in Almere Poort.

Heeft u een huisarts in Almere Poort nodig?

Neem dan contact met ons op! Overstapservice Medi-Mere: www.overstappenhuisarts.nl

Inschrijven Afspraak maken